Săptămâna în imagini | Ziua Independenței Ucrainei: sărbătoare și tragedie

Ucraineanul Ihor Hlavan se hidratează în timpul probei masculine de 35 km marș din cadrul Campionatului Mondial de Atletism de la Budapesta.

Salvatorii evacuează sinistrații din zonele inundate din Noora Nath, provincia Punjab, Pakistan.

Un militar coboară dintr-un elicopter în timpul unei misiuni de salvare a elevilor blocați într-o gondolă în regiunea Pashto din provincia montană Khyber Pakhtunkhwa, 22 august. Toate cele opt persoane au fost în cele din urmă salvate.

Oficiali inspectând pagubele suferite de o clădire a Centrului Internațional de Afaceri din Moscova în urma unui presupus atac cu drone ucrainene la 23 august.

Un protestatar care poartă o mască cu chipul președintelui rus Vladimir Putin participă la un protest la Londra, ca parte a zilei internaționale de acțiune „Putin este un ucigaș”, 20 august.

Femei afgane din domeniul sănătății administrează picături de vaccin antipoliomielitic unui copil în timpul unei campanii în Jalalabad.

Șakar Rustami (stânga) și Zulaiha Amini, organizatoarele expoziției de carte și pictură Smart Way, în fața unor picturi din Kabul. Tinerele artiste au organizat o expoziție de pictură pentru a exprima reacțiile la restricțiile impuse de talibani asupra femeilor și fetelor. De asemenea, în cadrul expoziției mai multe eleve au prezentat cărți pentru a promova lectura.
Unele dintre fete le-au cerut talibanilor să ridice restricțiile împotriva femeilor și fetelor. Multe studente s-au orientat către pictură și desen după ce școlile și universitățile s-au închis. 

Oamenii stau la coadă pentru a vedea părți ale Parlamentului Ungariei care sunt deschise publicului, la Budapesta, pentru a marca sărbătoarea națională a țării în onoarea regelui Ștefan I.

Cum se trece râul Kokcia, în districtul Fayzabad, provincia Badahșan.

Dansând în jurul focului de tabără, pe muzică tradițională, în cadrul Festivalului internațional al costumelor populare din Jeravna, Bulgaria.

Tinerii căsătoriți ucraineni vizitează expoziția de vehicule militare rusești distruse la Kiev.

Băieți afgani sârind pe o trambulină în Jalalabad.

Un măcelar afgan jupoaie capul unei vaci sacrificate în magazinul său din Darwaze Lawry din Kabul.

Membrii diasporei ucrainene arborând un steag ucrainean de 32 de metri pe Podul Păcii pentru a marca Ziua Drapelului Național Ucrainean la Tbilisi, pe 23 august.

Monumentul Patriei din Kiev este iluminat în culorile drapelului național ucrainean de Ziua Drapelului Național al Ucrainei.

Muncitorii degajând molozul și resturile la locul unde a lovit o rachetă rusă în Dnipro, Ucraina.