Terenuri de joacă, aeroporturi, automobile: dorința Rusiei de a merge la vot oriunde și oricând

25 iunie. În orașul Pușkin, un teren de joacă pentru copii a devenit secție de votare. . Oficialii electorali au folosit un megafon pentru a îndemna locuitorii să vină să voteze.

Un băiat pe scuter trecere pe lângă o secție de votare în aer liber din Sankt- Petersburg. Votarea, care a început la 25 iunie, este programată să se încheie la 1 iulie.

Un bărbat introduce în urnă buletinul de vot într-o secție de votare amenajată pe Aeroportul Internațional Pulkovo din Sankt-Petersburg. 25 iunie. Autoritățile au deschis secțiile de votare mai devreme cu o săptămână, iar alegătorii pot să voteze timp de șapte zile pentru a evita supraaglomerarea în actuala situație de epidemie provocată de noul coronavirus.

Un alegător din Sankt-Petersburg a venit împreună cu câinele său la o secție de votare deschisă în aer liber.

Secție de votare amenajată în portbagajul unei mașini din orașul Vladivostok. Actualul mandat al lui Vladimir Putin se încheie în 2024, dar, în cazul în care modificarea Constituției va fi aprobată, el va putea deține alte încă două mandate consecutive.​

Secție de votare amenajată într-un cort în orașul Novosibirsk. 25 iunie.

Bănci în aer liber transformate în secție de votare în orașul Linevo. 25 iunie.

O secție de votare într-o parcare din sectorul Zakamsk din orașul Perm.

Vot pe teritoriul unei ferme din îndepărtatul district Hantî-Mansiisk.

Alegători la o secție de votare în aer liber în satul Lugovoe.

 O femeie votează într-o o secție de votare amenajată în interiorul Gării Kazanski din Moscova.

 Membri ai secțiilor de votare poartă echipament de protecție în timp ce merg cu urna mobilă pe la casele alegătorilor din satul Vostriakovo din împrejurimile Moscovei. Votarea a stârnit îngrijorare în rândul oficialilor din Sănătate, deoarece numărul de infectări cu noul coronavirus în Rusia continuă să fie de peste 7.000 de cazuri pe zi.

25 iunie. În orașul Kazan, capitala Republicii ruse Tatarstan, unele autobuze au fost transformate în secții de votare.

Vot în aer liber pentru amendamentele constituționale la Kerci. Orașul și restul Peninsulei Crimeea au fost anexate forțat de Rusia în 2014.

O femeie votează la Kerci. Dacă Putin ar câștiga încă două mandate, ar fi președintele Rusiei până în 2036, când va împlini 83 de ani.​