Urmările atacului rusesc cu rachete la Harkov

Reacția unei femei din Harkov după atacul rusesc cu rachete din 6 octombrie, în care a murit și un copil. Rachete rusești au lovit vineri dimineață și instalațiile portuare și depozite de cereale din Odesa, în sudul țării.

Echipele de salvare au transportat și cadavrul unui băiețel de 10 ani. Timofii a fost ucis în atacul rusesc care a distrus un bloc din centrul orașului Harkov. Primarul Ihor Terehov și guvernatorul regional Oleh Siniehubov au declarat pe 6 octombrie: „Copilul a fost găsit sub dărâmăturile unui bloc. Din păcate, era mort. Condoleanțe părinților și rudelor", a scris Terehov pe Telegram.

Un rănit, la locul atacului. Cel puțin 16 persoane au fost rănite, inclusiv un bebeluș de 11 luni.

Rănitul primește primul ajutor într-o salvare.

O mașină, răsturnată de suflul exploziei, în vecinătatea craterului apărut în urma atacului.

Locuitori din cartier urmăresc echipele de salvare.

Bărbat rănit în fața unei clădiri distruse.

Echipele de salvare pe ruinele unui bloc distrus, din Harkov. Atacul a venit la numai 24 de ore după un atac rusesc similar, care a ucis cel puțin 50 de persoane, strânse la un parastas.

Pompierii sting incendiul care a distrus și o mașină din apropierea blocurile lovite de rachetă.

Un membru al echipelor de salvare cu un câine. Moscova respinge acuzațiile că ar lovi deliberat ținte civile, dar mulți au murit deja în atacuri asupra unor centre rezidențiale, instalații portuare, infrastructură energetică sau depozite de cereale.

Un bărbat printre distrugerile provocate de atac.  

Un bloc din centrul orașului Harkov, în estul Ucrainei, a fost lovit de o rachetă rusă, ucigând un băiat de 10 ani și rănind alte 16 persoane, a declarat ministrul ucrainean de Interne pe 6 octombrie.