Șor recunoaște că îi plătește pe protestatari   

Deputatul fugar Ilan Șor recunoaște că plătește oamenii care participă la protestele antiguvernamentale din fața parlamentului și a președinției și califică drept „false” investigațiile pornite de Procuratura Anticorupție privind finanțarea acestor manifestații.

Într-un mesaj video, Ilan Șor a declarat că „nu există nicio schemă” de finanțare și că dă bani fiecărui protestatar pentru drumul până la Chișinău și mâncare.

„Recunosc că fac asta, pentru că voi, nenorociților, i-ați adus la sărăcie. Ei nici măcar nu pot să-și apere singuri drepturile. Nu-mi sunt interesante dosarele voastre false. Scuip pe procuratura voastră, pentru că e falsă, ieftină, ilegală și capturată. După ce vom veni la putere, ne vom lămuri: cine a furat, de unde a furat și de ce a furat”, a amenințat Șor puterea de la Chișinău.

Anterior, Procuratura Anticorupție a anunțat că verifică sursele de finanțare a protestelor organizate de Partidul Șor în centrul Chișinăului. Procurorii susțin că primesc zilnic informații că pentru participare protestatarii primesc între 400 de lei și 100 de dolari.

### Vezi și... ### Partidul Șor a trecut strada: corturi nu doar în fața Parlamentului, dar și a Președinției