Linkuri accesibilitate

În, prin și pentru tehno


Președintele Diviziei de comunicații mobile a companiei Samsusng Electronics

Multă lume e dezamăgită de rateul pentru care era gata să plătească, fără ezitare, 1800 de dolari/bucata.

Noul telefon Samsung e un aparat pliabil care se face, dintr-o mișcare, laptop. Și un eșec imediat. Aparatul se blochează sau o ia razna după două-trei zile de folosire. Samsung a anunțat că amînă lansarea globală și se pune pe reparații.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:28 0:00
Link direct

Multă lume e dezamăgită de rateul pentru care era gata să plătească, fără ezitare, 1800 de dolari/bucata. Știrea a provocat trepidația unui accident uman major. În același timp, guvernul britanic a anunțat că va permite companiei chineze Huawei să lucreze la noua rețea națională 5G.

Avertismentele și sancțiunile care spun că Hauwei e brațul tehno al guvernului chinez au fost ignorate. Dacă Huawei e ce se spune că e, britanicii vor fi spionați și controlați pe scară mare. Ambele știri țin afișul și spun că trăim condiționați de tehnologie, într-o măsură necunoscută altor epoci.

Ne apropiem de punctul în care orice problemă tehnologică devine o problemă umană crucială. Captura e completă. Ce va urma e necunoscut și de nerecunoscut pentru o lume care trăiește în, prin și pentru sistemul tehno pe care l-a creeat.

XS
SM
MD
LG