Linkuri accesibilitate

La început de legislatură: Vocile străzii


„Să se termine războiul pentru putere”

Ce asteapta oamenii de la noul Parlament ? Corespondentul nostru Paul Hodorogea a cautat sa afle raspunsul la aceasta intrebare pe strazile Chisinaului:

„În primul rând ei trebuuie să găseasca limba comuna intre dansii. Sa se termine odata războiul ăsta de putere. Sa aibă grija poporului numai. Coaliţia, eu nu ştiu. Iar foarte mult gunoi varsă unii asupra la alţii, asta cred ca nu trebuie să fie. Ce-a fost a fost, dar trebuie mai departe de luptat impreună.”

„În primul rand sa faca regula in ţară, să nu uite de muncitorii de la ţară, că ei sunt cei mai obijduiţi. A fost bine si până acum, dar nu chiar pentru toţi.”

„Trebuie să fie o disciplina între dânşii, să găsească o limbă comună. Să nu facă atâta gălăgie prin toată ţara, să se apuce de lucru şi cu un pas inainte, cum se spune.”

„Să discute chestiunile cetăţenilor Republicii Moldova. Ca sa aibă o viaţă mai uşoară, ca să fie o înţelegere, o buna dispoziţie. În parlament să se inţeleagă, să se unească şi să fie cu spor şi de ajutor.”

„Să protejeze dreptul la muncă al omului, pentru ca se observă prin asta o bătaie de joc din partea administraţiei.”

„Nu ştiu, eu in general nu stiu ce s-a intamplat acum.”

„Primul lucru să ridice la oameni pensia. Au dat 20 de procente, ce-i asta?”

„Eu socot in primul rand ca AIE să iasă la convorbiri cu Partidul Comuniştilor, pentru că dacă se repetă alegerile anticipate, cred ca va fi dezastru la noi în ţară.”
XS
SM
MD
LG