Linkuri accesibilitate

Parada paradei de la Moscova


Bătălia decisivă – „Filat contra Voronin”, scrie Nicolae Negru în Jurnal de Chişinău. El se referă la cele 30 de procente din moldovenii care nu ştiu cu cine să voteze în eventualitatea unor alegeri anticipate.
Iar Petru Bogatu se întreabă dacă e democratic sau nu sa interzici Partidul Comunistilor sau sa condamni comunismul. El consideră că daca nazismul este un demon, atunci comunismul e fratele lui mai mare.

În Nezavisimaia Moldova, Partidul Comunistilor declară că protestează impotriva atitudinii iresponsabile a actualei conduceri, pentru că aceasta nu consideră importantă participarea la ziua victoriei de la Moscova.

Şi ziarul de limbă rusă Panorama se intreabă dacă vreo delegaţie a Moldovei va participa la această paradă. Tot Panorama mai are o listă cu veniturile celor mai mari companii din Republica Moldova.

Constantin Tănase se întreabă în cotidianul Timpul de ce Parlamentul din 1990 nu a votat Unirea, precum a facut-o Sfatul Ţării în anul 1918, pentru că, scrie editorialistul, există mai multe asemănări între cele 2.

Religie politica sau politică religioasă în Republica Moldova? Găsiţi răspuns în cotidianul Moldova Suverană.

Ziarul Adevărul Nistrean, care apare in autoproclamata Transnistrie, scrie ca s-au facut deja listele celor 900 de veterani care au luptat in razboiul 2 mondial. Aceştia vor primi ajutor financiar de la 1500 la 5000 de ruble transnistrene.
XS
SM
MD
LG