Linkuri accesibilitate

Intrebări și bătăi din palme (Timpul)


În Ziarul de Gardă, Aneta Grosu ne explică de ce crede că Papuc şi Botnari vor scăpa necondamnaţi. Unul din motive este că avocaţii lor fie au fost viceprocurori, fie au relaţii ce le-ar permite să acopere abuzurile comise de Papuc şi Botnari. Tot în Ziarul de Gardă gasiti si un interviu cu Leonid Nichifor, fratele lui Adrian, cel care este invinuit de omor. Tot acolo aflaţi in ce mod penisonarii privilegiaţi uşurează bugetul Moldovei cu 1 miliard de lei anual.

Nicolae Dabija în Literatura şi Arta face o listă cu mai multe consecinţe ale arborării tricolorului. Spre exemplu în 1941, un grup de elevi de la liceul Vasile Lupu din Orhei a arborat tricolorul pe sediile NKVD-ului si ale altor institutii de stat. Ulterior tot grupul de elevi a fost impuşcat pentru acest act de curaj.

Apoi cum poti sa-i bati din palme in Piaţa Roşie armatei care te-a cotropit şi care ti-a ucis tinerii la Nistru in 1992 iar acum tine sub mantaua sa teritoriul din estul republicii? Se intreabă Gheorghe Budeanu în cotidianul Timpul.

Mihai Conţiu are şi el o intrebare în Moldova Suverană: Koneţul Alianţei pentru Integrare Europeană a venit nezamento? Mihai Conţiu consideră ca Ghimpu şi Filat l-au tras pe sfoară pe Marian Lupu când i-au promis că va fi preşedinte.

Iar în paginile ziarului Nezavisemaia Moldova aflaţi de ce participarea Moldovei la Parada Victoriei a devenit subiect de negocieri intre politicienii locali.
XS
SM
MD
LG