Linkuri accesibilitate

Viteza de deplasare a politicienilor între televiziuni (Timpul)


Ziarul Timpul titrează că această Comisie Cojocaru recomandă interzicerea simbolicii naziste şi comuniste. În acest context, Pavel Paduraru scrie că nu crede că in acea dimineaţa, când nu va mai exista un partid al comuniştilor, totul va inflori in jur, pentru că actualii comunişti isi vor schimba doar hainele, năravul ba, iar la proteste vor strica mai tare: Jos Ghimpler!

Constantin Tanase ramane încântat de viteza de deplasare a politicienilor noştri de la o televiziune la alta. Acum, e la una fără „k”, peste câteva minute e la una cu kapa. Apar în faţa noastră, luptă cu secera, luptă cu ciocanul şi calculează data anticipatelor, scrie Constantin Tănase.

Publicaţia Panorama scrie despre „Atacul gazului asupra Transnistriei”. Şi se întreabă cine şi cât trebuie sa plătească pentru gaze?

„Valiza, gara, România!”. În loc de a reveni la Parlament, PCRM a început protestele. O nouă revoluţie? Este intrebarea din publicaţia Panorama.

WallStreet, un portal de afaceri românesc scrie că o companie vestită de băuturi răcoritoare va face curand prima promotie comuna, în Romania şi Republica Moldova simultan.

România Liberă scrie că Horst Köhler, preşedintele demisionar al Germaniei, are origini basarabene.

Pe aceeași temă

XS
SM
MD
LG