Linkuri accesibilitate

Comuniștii ar putea ajunge pe drumuri (Jurnal de Chișinău)


Ștampila de ieșire/revenire în R. Moldova se aplică numai „la dorință” (Timpul).


Uneori e suficient sa lipsesti două saptamani pentru ca intorcandu-te acasa, sa crezi ca ai revenit in altă ţară. Sorina Ştefârţă scrie in cotidianul Timpul ca la aeroport a fost anunţată că de la 2 august ştampila de ieşire sau revenire în Republica Moldova se aplica in paşaport numai „la dorinţă”. Iar Constantin Tănase se intreabă, de ce autorii telenovelelor politice cred ca intreaga societate este compusa din imbecili care nu inteleg ce se intampla si de ce se intampla?

Premierul Vlad Filat este ţinta acuzaţiilor in două articole din Moldova Suverană, semnate de Mihai Conţiu. In primul caz pentru ca ar interzice abonarea la Moldova Suverană şi că este „mana in mana” cu mafia din România, iar in al doilea se constată fără argumente ca niciodata in ultimii 20 de ani nu s-a facut atata contrabandă de tigări ca in ultimul an, de cand Filat este premier.

Iar din Jurnal de Chişinău aflaţi ce de comuniştii ar putea să ajungă pe drumuri. Tot acolo gasiti raspuns la intrebarea: de ce se tem milionarii moldoveni? Nicolae Negru scrie ca Partidul Comuniştilor vrea sa ne împartă în proşti şi deştepţi, adjudecandu-şi electoratul ignorant, neinteligent. Iar Petru Bogatu vede o asemenare intre Geoană şi Lupu. Pe Mircea Geoana prostia din ajunul prezidenţialelor l-a costat jilţul de şef al statului, iar Marian Lupu a fost la fel de stupid ca şi colegul său de la Bucureşti. Bogatu crede ca pana la anticipate Lupu nu va putea scapa de intrebarea alegatorilor, care-l vor parafraza pe Băsescu: Domnule Lupu, v-a plăcut la domnul Plahotniuc?

Pe aceeași temă

XS
SM
MD
LG