Linkuri accesibilitate

Ceasurile de aur ale lui Voronin mai bat în justiție (Literatura și Arta)Gheorghe Budeanu se intreaba in Timpul cine probează sutienul? Nu poate fi Sergiu Mocanu un Don Quijote de la Chisinau care sa lupte cu morile de vant ale mafiei moldoveneşti. El n-a vrut sa fie nici macar un Sancho Panza cand Timpul scria despre clanul mafiotic al familiei Voronin. Dar ar fi putut pune umarul, căci ştie ceva... Iar Arcadie Gherasim scrie ca Moldova este in pericol, şi că există forţe antinationale in Moldova dar si in străinătate care au drept scop discreditarea guvernării democratice.

In Literatura şi Arta, Eugen Gheorghiţă scrie ca in justiţia moldovenească inca mai mai bat, sfidand legea şi omenia, ceasurile de aur ale lui Vladimir Voronin, asta pentru ca nici pana acum nu se cunoaşte adevărul despre 7 aprilie, deşi există inregistrări video clare despre ce s-a intamplat.

In Ziarul de Gardă aflaţi cum Alina Radu a aflat de la Oleg Voronin de ce peştele mare il inghite pe cel mic, oamenii de afaceri orientandu-se către peştele mare, care e altcineva.

Pe aceeași temă

XS
SM
MD
LG