Linkuri accesibilitate

Opinii ale unor transnistreni despre propusa interconectare cu Moldova


De ce nu? Cu cât oamenii vor comunica mai mult, cu atât mai bine, pentru cetăţenii simpli cel puţin. Doar mulţi au acolo rude. Cred că nu e rău.

Nu e vorba şi despre telefonia mobilă? Pentru că la noi cel puţin telefonia fixă a funcţionat tot timpul. Eu sunam adesea în Moldova. Ei nu mă puteau suna. Eu cred că la noi ar trebui să mai apară un operator de telefonie mobilă, să apară un fel de concurenţă. Aşa încât lumea să poată să aleagă şi preţurile să scadă. Concurenţa este progres.

Ei ne-au miniţit odată. A doua oară cred că nu trebuie să credem Moldovei. Legătură telefonică ne trebuie, concurenţă – nu cred.

Transnistria este un stat separat. De 20 de ani trăim separat. Politic, geopolitic şi chiar din punct de vedere istoric noi nu suntem Moldova. Suntem un ciob al imperiului rus.

Dacă există cerere, apare şi oferta. Mie personal nu-mi trebuie, dar dacă lumea are nevoie, de ce nu. Să stabilim contacte e un lucru necesar.

Orice contacte noi sunt benefice. Pentru că cei de sus fac, iar oamenii trag. Faptul că în Transnistra e un singur operator deja e rău.

Aş vrea ca toţi oamenii de pe pământ să trăiască în pace. Să fim un singur stat, să nu existe această graniţă sau împărţire pe naţionalităţi. Să fim cu toţii oameni. Însă asta nu depinde de mine.

Pe aceeași temă

XS
SM
MD
LG