Linkuri accesibilitate

„Mergem să ne dăm votul, ca să câstigăm totul” (Timpul)


PD vulnerabil la capitolul reputație (Jurnal de Chișinău)


Ziarul Timpul are un mesaj colectiv pentru cititori: Duminică să mergem la votare impreuna, lucizi şi responsabili. Să le spunem si vecinilor că „mergem să ne dam votul, ca sa castigam totul” şi că acum intr-adevar, e şansa pe care ne-o oferă istoria. În Timpul găsiţi și o listă de asemanari şi deosebiri între Coreea de Nord şi Republica Moldova. Tot acolo, aflaţi raspuns la intrebarea de ce transpira si plange bietul Reşetnicov? Un articol scris de Pavel Păduraru.

Viorel Mihail scrie in Saptamana ca Vladimir Filat a trecut recent pe la femeia cu 6 nepoţi, căreia i-a dat leafa de premier. A găsit casa boita in verde, gardul tot verde, tujurca unui nepot – verde şi ea. Apoi ce iese, scumpi denigratori ai lui Filat, intreabă autorul, iese ca Filat i-a dat comanda doamnei Fiva sa-si inverzească gospodăria?

Nicolae Negru scrie in Jurnal de Chisinau ca e adevărat ca odată cu inscrierea controversatului om de afaceri pe lista PD, acest partid devine vulnerabil la capitolul reputaţie. Insă nu e corect ca toate partidele alianţei sa plătească pentru aceasta. Daca nu ne prezentam la vot, vom favoriza revenirea comuniştilor la putere, iar discuţiile despre mafie vor înceta, căci PCRM şi MAFIA sunt sinonime.

Petru Bogatu ne atenţionează că provocatorii, ca si in zilele de 6 si 7 aprilie sunt deja printre noi. Sa-i oprim. Editorialistul scrie ca se intrezareşte spectrul unui nou pogrom, pentru ca in ajunul alegerilor provocarile de timp kaghebist incep să curgă gârlă.
XS
SM
MD
LG