Linkuri accesibilitate

Condiții de refacere a AIE: coborîrea cu picioarele pe pămînt (Jurnalul de Chișinău)


PD își vinde scump participarea la guvernare.


Nicolae Negru scrie in Jurnal de Chisinau ca daca Filat va coborî din inaltul azuriu cu picioarele pe pamant si daca Partidul Democrat va pune in capul mesei interesul national si nu interesul omului de afaceri de pe lista PD, atunci Alianţa pentru Integrare Europeana va fi refacuta.

Iar Petru Bogatu scrie că pariul Rusiei nu-i coaliţia de stanga, ci Marian Lupu. Partidul Democrat chiar daca are asigurat votul Partidului Comunistilor pentru Lupu, incearca sa-si vanda foarte scump participarea la guvenare intr-o noua alianta de centru dreapta, incheie Bogatu.

„Imi pare rau si de insultele la adresa lui Ghimpu. Iti spun sincer, Mariane, ca eu il respect pe Mişa, chiar foarte mult. El e un om sincer şi simplu”. Acesta este un mic fragment dintr-o scrisoare virtuală in partea lui Voronin către Marian Lupu, pe care o publica astazi Constantin Tanase in Timpul, in loc de editorial.

Tot acolo, Pavel Păduraru se intreabă de ce Partidul Comunistior tace despre fraudele electorale de la 5 aprilie 2009, dar după alegerile din 28 noiembrie au solicitat renumararea voturilor in intreaga ţară.

In viaţa mea am intalnit numai trei politicieni proşti in Republica Moldova: Petru Lucinschi, Vlad Filat şi Andrei Stratan. Aceştia mai vor sa afle cae ceva de la altii. Ceilalti? Ceilalti stiu absolut totul, scrie Viorel Mihail in Saptamana.

Mihai Conţiu vine cu un titlu intrigant in Moldova Suverană: Excluderea Romaniei din UE si acordarea acestei tari Republica Moldova drept compensaţie?
XS
SM
MD
LG