Linkuri accesibilitate

Alianța pentru o Românie Curată


Interviu cu Teodor Tiță, reprezentat ARC

La mijlocul lunii noiembrie la Bucureşti a fost lansat proiectul Alianţei pentru o Românie Curată. Evenimentul a avut loc la sediul Grupului pentru Dialog Social din Bucureşti. Lucian Ştefănescu a stat de vorbă cu unul din reprezentanţii Alianţei Teodor Tiţă. Detalii în plus dacă apăsaţi butonul „Ascultă” din dreapta acestei pagini.

Concomitent cu prezentarea Alianţei, a noului portal www.romaniacurata.ro şi a primei ediţii a Topului Bunei Guvernări, pe 12 noiembria a avut loc şi o acţiune simbolică, menită să marcheze un nou început al eforturilor civice de a obliga statul să guverneze eficient şi onest.

Reprezentanţii organizaţiilor care compun ARC au măturat curtea Grupului pentru Dialog Social lansînd un apel către cei care împărtăşesc principiile din manifestul ARC sa li se alature. "Nu poţi face curat fără să te murdăreşti", a spus Alina Mungiu-Pippidi, iniţiatoarea proiectului.
  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

XS
SM
MD
LG