Linkuri accesibilitate

Scumpirile, gazele și urzicile (Timpul)


Un portret Vlad Filat (Adevărul.md).


Alexandru Cantir scrie in Adevărul că cine a apucat sa-l cunoască un pic pe actualul prim-ministru, ştie ca daca-i laşi doar pe fotografii in faţa cărora sa bată mătănii toţi de-a valma, l-ai plictisit si demobilizat. Dacă vrei sa-l invingi, spune-i ca te laşi, cu evlavie, păgubaş in faţa energiei sale debordante, capacitatii sale uriaşe de a-şi asuma, a rezista la presiuni, la nesomn.

În rubrica Bună Dimineaţa a cotidianului Timpul, Arcadie Gherasim scrie ca ajunşi la limita facturării, moldovenii si-au amintit subit de România, de negocierile dintre guvernarile peledemiste de pe ambele maluri ale Prutului, despre interconexiunile energetice.

Constantin Tănase scrie n-a mai intrebat-o pe bătrânica care vindea urzici de ce anul ăsta sunt mai scumpe, fiind convins că ea ii va raspunde ca noile preturi sunt conditionate de creşterea preturilor la bursele internaţionale. Editorialistul se intreabă dacă AIE este gata sa taie in carne vie sau chiar in propria carne? Mă tem că nu, răspunde Tănase.
XS
SM
MD
LG