Linkuri accesibilitate

„Trei mii de inimi pe lista de așteptare” (Adevărul)


Critici la adresa politicii AIE-2 (Timpul).


„Trei mii de inimi pe lista de asteptare” titrează Adevărul pe prima pagină. Ziarul constată că moldovenii cardiaci care au nevoie de operatii sunt nevoiti sa astepte şi câte un an pentru a ajunge pe masa de operaţie.

În acelaşi cotidian, Alexandru Canţâr îşi aminteşte de fraza: cele mai mai mari prostii din lume au fost spuse cu o expresie deşteaptă a feţei. În articol jurnalistul se intreabă de ce totusi se maninca atit de nesanatos in special la ţară? De ce se trăieşte atit de agresiv faţă de trup si suflet, incat omul, barbat sau femeie, imbatrineşte mult mai rapid si deseori mai urit decit oriunde in lume?

Constantin Tănase scrie in Timpul că ceasul Alianţei pentru Integrare europeană-2 arată ora Moscovei. Deşi am intarziat cu 20 de ani, ora Moscovei arata ca timpul condamnarii comunismului inca nu a venit în Moldova. Tot Constantin Tănase scrie in alt articol că Moldova continuă să trăiască intr-o mare minciună. Basarabia se prabuşeşte, cei tineri si sanatosi fug peste hotare, iar cei batrini si bolnavi ramin aici si mor. De 20 de ani nicio guvernare nu a facut vreo politica in folosul moldovenilor ci in al minorităţilor.
XS
SM
MD
LG