Linkuri accesibilitate

Jos labele de pe Albu ca Zăpada


Eurodeputatul socialist Adrian Severin a trimis o factură de 12.000 de euro pentru un serviciu pe care nici măcar nu l-a făcut.


Nişte ziarişti din presa englezească ticăloşită au supus unui test de corupţie şaizeci de europarlamentari. Trei au muşcat din momeala. Un austriac, un sloven şi, da, un român. Nu putem lipsi unde-i vorba de mită, nu? Tărăşenia dată în vileag, cu frizurile ciufulite, austriacul şi slovenul au demisionat din posturile de parlamentari. Naiba sa-i ia, după ce că sunt corupţi au şi simţul onoarei. Al nostru, nimic. In ciuda furtunii, frizura i-a rămas impecabilă. A avut şi ezitări, că nu e ticălos de tot. „Sunt scârbit, primul meu impuls ar fi să mă las”. Şi-a revenit. Nu s-a lăsat. Va lupta, n-a făcut nimic ilegal. Nu este corupt! Este incomod! Şi, într-o lume invidioasă şi rea, „un român influent nu este acceptat”. Românul influent, incomod şi cinstit e el. Dar, bată-l norocul de cinstit, am uitat să zic că este vorba Adrian Severin. Asta era! De milenii toţi de ne vor răul. Pentru ca suntem buni, harnici, ospitalieri şi, da, dăştepţi şi cinstiţi.

Influent și incomod într-o lume invidioasă!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:55 0:00
Link direct


E drept, Severin a pus botul la parale, a trimis o factură de 12.000 de euro, pentru un serviciu pe care nici măcar nu l-a făcut, deci e şi puţin escroc, în rest e cinstit şi deloc corupt! De două decenii apare oriunde e rost de o funcţie de prestigiu, gras plătită. Prestigiul fără lovele nu face două parale. Frumuşel, bun de gura, vorbeşe mai articulat ca Vanghelie, trece drept teoretician al social-democraţiei şi are un tupeu de Adrian Năstase. Adică, fantastic!

Are şi o oarecare celebritate. Când a aflat că în România apa are de două ori mai mult hidrogen decît oxigen a sărit din baie ud de grija pentru sănătatea poporului. E şi credincios. Un popă care l-a vizitat şi-a agăţat anteriul într-un tufiş. Casa era nereprezentativă. A obţinut una de la stat, una pe măsura egoului lui dilatat. Însă partea lui tare sunt alogenii care manipuleză suferinţele poporului, tătarul Băsescu este un exemplu! I s-a atras atenţia că discriminarea etnică nu vine bine unui european ca el. A zis că şi politicianul are dreptul să mai zică prostii. A recidivat. În raportul „Victoria neo-cezarismului. Patria în pericol!”, tătarul Băsescu este descendentul sângerosului Ginghis Han. Patria fiind în pericol, vigilentul Severin a descoperit că „tătarul” este susţinut de cripto-legionarii Patapievici, Cărtărescu, Liiceanu, Pleşu şi alţii. N-a cerut trimiterea lor la canal, însă timpul nu-i pierdut.

Prins cu mita-n gură, ca exportator de corupţie la Bruxelles, Severin s-a dus la partid. Când are parte de un corupt, foarte rar, PSD pune de-o demonstraţie de solidaritate. Scandalul fiind european n-a mai fost cazul. S-a autosuspendat din partid. Mai grav, a fost silit să se retragă şi din grupul socialiştilor europeni. Dar nu v-a demisiona şi din Parlamentul European. N-a făcut nimic ilegal! Nu e corupt!

Şi are dreptate. Nu e corupt. Face parte din partidul cinstitului şi săracului Ion Iliescu, unde nu există picior de corupt. Pentru mâini nu bag mâna în foc. Iar Năstase, Mitrea, Vanghelie, Mazăre, Oprişan, Geoană, Cătălin Voicu şi alţii, sunt anticorupţi pînă-n măduva oaseler. Pe scurt, PSD-ul e un fel de Albă ca Zăpada. Se zice că prietenii îi spun lui Severin Albu ca Zăpada şi chiar Marele Alb.

Apoi, Adrian Severin nu se pretează la o mită de 12.000 de euro. Pentru suma asta un corupt din România nu-ţi da nici măcar mîna. Are o avere în case, maşini, conturi, depozite bancare de circa un milion de euro. Cum a facut-o? Din economii. A avut funcţii multe şi bănoase, e gras platit în jdemii de comisii şi comitete, a economist banii de metrou, a slăbit, deci a mâncat mai puţin, şi poate ca în timpul liber a lucrat ca căpşunar (sic). Se adună, nu?

Propun să ne solidarizăm cu Severinul nostru acuzat de corupţie. Pe nedrept. Să dăm mână cu mână toţi cu inima română, să ne ducem la Bruxelles cu rogojini aprinse în cap şi să strigăm: jos labele de pe Severin, jos labele de pe Albu ca Zăpada.

E criză de rogojini? Atunci, ne punem în cap puţină cenuşă din zăcămintele inepuizabile ale partidului lui Ion Iliescu & Vanghelie!
Previous Next

XS
SM
MD
LG