Linkuri accesibilitate

Tagma poeților cîntăreți


Andrew Bird: un muzician american multi-instrumentist.Andrew Bird este un muzician american multi-instrumentist, care face parte din acea rara tagma a poetilor cintareti, a poetilor care-si cinta poemele. O tagma din care fac parte - ca sa-i numim doar pe citiva din cei mai vestiti, pentru ca ne sint contemporani, iar tagma e veche de cind lumea - din care mai fac parte, deci, Leonard Cohen si Georges Brassens, Joaquin Sabina si Nick Cave, Jacques Brel si Tom Waits.

Armchair Apocrypha”, aparut la casa de discuri Fat Possum de peste Ocean la 20 martie 2007, este cel de-al saptelea album de studio al lui Andrew Bird, si e laudat peste masura de critici si de public. Albumul se deschide cu cintecul „Fiery Crash”, pe care Bird il descrie ca pe o incantatie superstitioasa menita sa-l apere de catastrofe aviatice. Noi ascultam insa a doua piesa de pe album, „Imitosis”.

Mai mult

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

XS
SM
MD
LG