Linkuri accesibilitate

Comuniştii o vor preşedinte pe Greceanîi


Zinaida Greceanîi în timpul primei încercări nereuşite de a fi aleasă şef al statului, 20 mai 2009

Igor Dodon: „La această etapă este suficientă doar această informaţie. Să vedem ce va urma.”Un interviu cu deputatul comunist Igor Dodon, fostul candidat al PCRM la primăria Chişinăului.

Igor Dodon: Din câte cunosc eu, o astfel de decizie a fost luată de executivul politic acum doi ani în urmă, în anul 2009 şi ea nu a fost anulată. Posibil şi probabil a fost o discuţie şi ceva mai recent, zilele trecute.

Europa Liberă: De ce insistaţi pe aceeaşi candidatură?


Igor Dodon răspunde întrebărilor Valentinei Ursu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:58 0:00
Link directIgor Dodon
: Ceea ce a spus şi domnul preşedinte, mă asociez la ceea ce spune dumnealui – cred că într-adevăr doamna Greceanîi este una din candidaturile cele mai potrivite pentru această funcţie.

Europa Liberă: Contaţi pe voturi din cadrul Alianţei pentru Integrare Europeană?

Igor Dodon
: Eu cred că la această etapă este suficientă informaţia. Aceste declaraţii au fost plasate de domnul preşedinte şi să vedem ce va urma.

Europa Liberă: Tot domnul Voronin a anunţat că preşedintele ar putea să nu fie ales în toamnă.

Vladimir Voronin şi Igor Dodon
Igor Dodon: Nu am obiceiul să comentez declaraţiile domnului preşedinte.

Europa Liberă: Faptul că sunt acum doi candidaţi, ar putea ambii să rămână fără şanse de a deveni şef de stat. Ce se întâmplă?

Igor Dodon
: Eu cred că noi ne grăbim a da aprecieri - va fi ales unul sau va fi ales al doilea, sau vor fi în genere candidaţi. La această etapă oficial, conform procedurii, nu a fost înregistrat nici un candidat.
Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG