Linkuri accesibilitate

Pentru curaj și demnitate, se pare, moldovenii nu vor fi pregătiți niciodată (Timpul)


Cine face dreptate firmelor offshore (Adevărul).Alexandru Canţîr scrie în Adevărul, observand că Palatul Republicii a devenit de recent un nou loc de pelerinaj al tinerilor însurăţei, că apreciază virtuozitatea domnisoarelor de a purta tocuri inalte chiar si la piaţa agricola. Dar se intreaba deseori de ce o duduie sau alta nu este incurajata sa-si cultive mai intai insusirile pe care le avea cenusareasa ca abia apoi sa se bucure de finalul povestii cu această cenuşăreasă.

Cine face dreptate firmelor offshore”, mai titrează Adevărul. Atacurile raider asupra actionarilor unor banci au fost posibile si ca urmare a actelor emise de cativa magistrati din raioane. Subit mai multi din ei au plecat in concediu. Detalii cititi in Adevarul.

Pentru curaj si demnitate, se pare, moldovenii nu vor fi pregatiti niciodata, scrie Sorina Stefârţă în Timpul. Chestiunea difuzării filmelor in limba originală a fost discutată la Consiliul Coordonator la Audiovizualului şi a fost amânantă, pe motiv că Republica Moldova inca nu e gata pentru aşa ceva. În realitate, posturile TV care au uitat in ultimul timp sa subtitreze filmele straine au primit doar un ultimatum.

Tot acolo Constantin Tanase scrie ca societata de azi nu mai e cea de acum doi ani, care se temea de cele cateva voturi pe care le-ar da PCRM pentru alegerea presedintelui, ci de intalniri separate secrete dintre Voronin si Filat, si de perspectiva unei noi coalitii monstruoase a unui partid democratic cu comunistii.
XS
SM
MD
LG