Linkuri accesibilitate

Mi-a venit şi mie rîndul să trimit bani acasă...




Aşa precum este caracteristic tuturor moldovenilor plecaţi peste hotare - mi-a venit şi mie rîndul să trimit bani acasă.

Am contactat prin email banca al cărei client sunt aici la Praga să verific condiţiile transferului, dar în acelaşi timp am contactat şi banca din Moldova pe care am ales-o ca destinaţie a transferului meu. Am fost plăcut surprins să primesc răspuns aproape instantaneu de la banca de aici din Cehia, chiar dacă s-a întîmplat să le scriu la o oră tîrzie de weekend. Din păcate, însă, nu am primit acelaşi feed-back rapid şi de la banca din Chişinău, care mi-a răspuns abia peste două zile.

Anterior, aveam impresia că doar birocraţii, care lucrează în instituţiile de stat, ne prestează servicii de proastă calitate - impunîndu-ne să stăm la cozi zile întregi. Însă prin acest exemplu descopăr că și reprezentanții sectorul privat din Moldova nu sunt foarte bucuroși să-și deservească rapid clienții.

Cred că nici nu trebuie să ne mire faptul că suntem pe primul loc în lume la consumul de alcool, întrucît în multe din barurile din Moldova se lucrează pînă la ultimul client, iar uneori programul se extinde mult peste orele regulamentare. Dacă am fi deserviţi în Moldova peste tot la fel ca și în baruri, probabil că am putea fi pe primul loc în lume şi la alte capitole.
XS
SM
MD
LG