Linkuri accesibilitate

Neagră era noaptea


A 20-a compilaţie muzicală în beneficiul asociaţiei non-profit numită Red Hot Organization



Red Hot Organization a fost înfiinţată din convingerea că, deşi nu există încă o cură pentru ea, boala SIDA poate fi prevenită, folosind muzica drept un excelent vehicol pentru strîngerea de fonduri şi pentru a atrage în continuare atenţia asupra acestei maladii. "Dark Was the Night" conţine 31 de piese în exclusivitate interpretate de artişti independenţi.

Proiectul, aflăm de la editorialistului site-ului Amazon.com, a pornit de la o conversație dintre Aaron şi Bryce Dessner de la trupa americană The National (care a produs albumul) şi John Carlin (fondatorul asociației Red Hot Organization). Cei trei au au stabilit că nu vor să facă un album tematic în sine, dar ceva care să prezinte ce e mai bun în muzica independentă, şi care să se concentreze pe teme tradiționale, compuse şi interpretate într-un aranjament contemporan, punctul forte al multora dintre artiştii prezenți pe această compilație.

Şi după ce Aaron împreună Bryce au început să-i invite pe artişti să participe la proiect, ei şi-au dat seama că intuiția lor privin dispoziția pro-socială a muzicienilor s-a confirmat pe deplin. Să ascultăm "Cello Song", cu The Books şi Jose Gonzales.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:04:31 0:00
Link direct
  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

Previous Next

XS
SM
MD
LG