Linkuri accesibilitate

Agenda zilei


În Moldova reezultatele la Bacaluareat, convorbiri Clinton-Lavrov la St. Petersburg, a doua zi a Consiliului Europan.

Astazi elevii care au susţinut examenele de bacalaureat îşi vor afla notele. Rezultatele vor fi afişate în centrele de bacalaureat. Cei care nu vor fi de acord cu notele le vor putea contesta timp de 48 de ore, iar cei care au luat note negative vor putea susţine din nou examenele în cadrul sesiunii suplimentare din luna iulie.

Legislativul se convoaca in sedinta incepand cu ora 10:00. Postul public de televiziune şi radioul naţional vor transmite în direct audierile în Parlament, cu privire la independenţa presei şi libertatea de exprimare.

Deputatul neafiliat Igor Dodon, liderul Socialiştilor, împreună cu colegii de partid va susţine o conferinţă de presă cu tema „15 ani de activitate a formațiunii".

Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului (CReDO) va tine o conferinta de presa cu tema: „Depolitizarea instituțiilor publice - prioritatea pentru a II-a faza a dialogului privind liberalizarea regimului de vize”.

Iar premierul Vlad FILAT va sustine o conferință de presă privind vizita sa de lucru la Bruxelles si Luxembourg.

Secretarul de stat american Hilary Clinton îsi inchieie turneu în trei țări europene. Ea a vizitat Finlanda, Letonia şi pentru astazi are programată o întrevedere cu omologul ei rus Serghei Lavrov la St. Petersburg.

Reuniunea Consiliului European continuă astăzi cu o întâlnire a liderilor statelor din zona euro, la care va lua parte şi preşedintele BCE, Mario Draghi, care va analiza recentele evoluţii din zona euro.
Previous Next

XS
SM
MD
LG