Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda evenimentelor anunțate ale zilei


Președintele Parlamentului, Marian Lupu, va avea o întrevedere cu șefii misiunilor diplomatice. Si tot astăzi diplomatii moldoveni se vor intalni cu membrii Comisiei Parlamentare pentru Politică Externă şi Integrare Europeană.

Va avea loc şedinţa Plenului Curţii de Conturi, în cadrul căreia va fi audiat Raportul auditului performanţei Proiectului naţional de aprovizionare cu apă şi canalizare.

Grupul de Initiativa pentru desfasurarea Referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Euroasiatica depune semnaturile colectate necesare pentru desfasurarea plebiscituluilui, la sediul Comisiei Electorale Centrale.

Astazi la baza de instruire Bulboaca vor fi procesate peste 600 tone de muniţii cu termen de utilizare expirat.

Consiliul municipal Chişinău se întruneşte în şedinţă. Pe ordinea de zi figurează aproape 50 de chestiuni. Printre acestea: aprobarea taxelor locale şi taxei pentru posesorii unităţilor de transport înmatriculate. De asemena, urmează să fie examinată chestiunea cu privire la conceptul de reorganizare a SA „Termocom”.

Între 20 şi 25 iulie la Orheiul Vechi, 16 tineri talentaţi vor participa la prima şcoală de scriere creativă din Republica Moldova.

Iar din actualitatea internationala...

Trimisul special al ONU şi al Ligii Arabe, Kofi Annan, cere comunităţii internaţionale să recurgă la acţiuni decisive pentru a se stopa vărsările de sânge din Siria.
Previous Next

XS
SM
MD
LG