Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova şi în lume


Şedinţa Guvernului Filat; Ministrul de externe Iurie Leancă în vizită la Haga; Londra găzduieşte "Prietenii Yemenului"; Geneva Motor Show la a 83-a ediţie.


Premierul Vlad Filat convoacă astăzi la Chișinău una din ultimele ședințe plenipotențiare ale guvernului care a primit marți vot de neîncredere și care urmează să-și prezinte vineri demisia în fața șefului statului.

Ministrul de externe Iurie Leancă se va alătura câtorva omologi europeni la o manifestare la Haga care va marca împlinirea a 20 de ani de la înființarea postului de Înalt Comisar al OSCE pentru Minoritățile Naționale. Manifestarea va avea genericul 20 de ani de prevenire a conflictelor etnice și va fi deschisă de regina Olandei Beatrix.

Marea Britanie găzduiește astăzi o nouă reuniune la nivel ministerial ai prietenilor Yemenului. La întâlnirea de la Londra sunt așteptați reprezentanți din 35 de țări și organizații internaționale.

La Viena se întrunește azi într-o nouă ședință consiliul de guvernatori ai Agenției Internaționale pentru Energia Atomică.

La Geneva începe a 83-a ediție a Salonului Auto Internațional.

La Chișinău, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” continuă seria de manifestări culturale din cadrul Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor” – 2013.
XS
SM
MD
LG