Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Parlamentul de la Chișinău se întrunește astăzi într-o nouă ședință.

Curtea de Conturi va examina astăzi un raport de audit despre cheltuirea banilor publici în 2012 de către ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

La Moscova, președintele Egiptului, Mohamed Morsi se va întâlni cu cel al Rusiei, Vladimir Putin.

La Washington începe conferința de primăvară a Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional.

La Tbilisi, președintele Mihail Saakașvili va participa la o demonstrație de protest a formațiunii sale, Mișcarea Națională Unită împotriva guvernării premierului Bidzina Ivanișvili.

La Minsk, președintele Alexander Lukașenko își va rosti discursul anual despre starea națiunii.

Activiștii pentru drepturile minorităților sexuale din întreaga lume participă la așa numita „Zi a Tăcerii” menită să atragă atenția asupra intimidării și tracasării persoanelor LGBT în școală.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG