Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.



Guvernul Leancă se întruneşte astăzi într-o nouă şedinţă săptămânală la Chişinău.

Se întruneşte în şedinţă la Chişinău şi Consiliului Superior al Magistraturii.

Centrul pentru Jurnalism Independent va da publicităţii astăzi rezultatele unui studiu despre cele mai deschise instituţii.

Organizaţia pentru drepturile omului Amnesty International va da publicităţii un nou raport anual despre ceea ce numeşte răpire a oamenilor de către serviciile speciale pe teritoriul fostelor republici sovietice, dispariţia sau torturarea celor sechestraţi.

Preşedintele Ucrainei, Victor Ianukovici, îşi continuă vizita în Polonia, unde se întâlneşte cu omologii săi din ţările grupului Vişegrad, din care fac parte Polonia, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Ministrul de externe belorus, Vladimir Makei începe o vizită în Serbia. În afară de întâlnirile cu oficiali sârbi şi oameni de afaceri Makei va deschide un consulat onorific al ţării sale în oraşul sârb Novy Sad.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG