Linkuri accesibilitate

Viaţa noastră şi salariile judecătorilor


Mi-am pregătit pixul şi blocnotesul să semnalez toate performanţele judecătorilor autohtoni care vor transforma atmosfera în societate.



Se pare că acum bezna se va da în lături şi va fi lumină, stimaţi ascultători! Sunt sigur, ţara se va primeni şi vom trăi mult mai bine! De ce am devenit brusc atît de optimist? Vă explic imediat. Pentru că am reflectat îndelung şi am înţeles că majorarea salariilor judecătorilor va fi ca un elixir miraculos, ca un colac uriaş de salvare pentru ţara în derivă!

Da, viaţa noastră se va îmbunătăţi în doi timpi şi trei mişcări! Jizni poidiot po-novomu!, vorba unui cîntec popular. Asta era lacuna noastră cea mai mare şi acum, eliminînd-o, noi revigorăm viaţa socială, economică şi politică. Acum, cînd judecătorii vor primi cîte 15-20 de mii de lei pe lună, va merge totul strună!

Şi e bine că am înţeles ce trebuie să facem măcar în ceasul al doisprezecelea. Era să greşim dacă, de pildă, le majoram bine pensiile bătrînilor. Acestora le va fi de ajuns şi o indexare de 7% . Şi-apoi statul nici nu are atîţia bani ca să le dea bătrînilor măcar o pensie de 2 mii de lei. Asta ar fi o fost o risipă de bani, pe cînd mărindu-le bine salariile judecătorilor şi jandarmilor întărim statul şi promovăm reformele autentice! Unde mai pui că judecătorii şi jandarmii o duc mai greu decît octogenarii cu pensie de 1 mie de lei.

Eu deja mi-am pregătit pixul şi blocnotesul ca să înregistrez toate beneficiile provenite din sus-pomenitele majorări. Ştiu că le vom simţi cu toţii. În primul rînd, nu vor mai exista nici un fel de dubii legate de verdictele judecătorilor. Acum totul va fi limpede şi corect. Cu certitudine, puşcăriile vor începe să se umple cu cinovnici-vameşi-poliţişti corupţi. Şi, fireşte, toate cazurile rămase în coadă de peşte – de felul vînătorii din Pădurea Domnească – vor avea un final bazat pe buchea legii! Aşadar, mi-am pregătit pixul şi blocnotesul să semnalez toate performanţele judecătorilor autohtoni care vor transforma atmosfera în societate. Am dat startul!
XS
SM
MD
LG