Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Vinificatorii moldoveni se întîlnesc cu ambasadorul american William Moser, Vladimir Putin își continuă vizita în Crimeea, Papa Francisc se află în Coreea de sud.

Vinificatorii moldoveni care au vizitat recent Statele Unite în căutare de piețe noi după embargourile rusești se întâlnesc la Chișinău cu ambasadorul american William Moser la o masă rotundă despre exportul peste ocean. La discuții va lua parte și ministrul agriculturii Vasile Bumacov care i-a însoțit pe vinificatori în vizita în Statele Unite.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin care se află în vizită în Crimeea anexată se întâlnește la Ialta cu deputații locali și de la nivel central, la întâlnire urmând să participe premierul Dmitri Medvedev, spicherul Dumei de Stat, Serghei Narâșkin și liderii fracțiunilor parlamentare. Aceasta este a doua vizită a lui Putin în Crimeea după anexarea regiunii de la Ucraina în luna martie.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen va susține o conferință de presă în Norvegia în compania premierului norvegian, Erna Solberg.

Papa Francisc începe o vizită de patru zile în Coreea de Sud.

Pakistanul sărbătorește Ziua Independenței, marcând 67 de ani de când a încetat să mai fie colonie britanică.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG