Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


La Chișinău al treilea raport de monitorizare a campaniei electorale, întălnire John Kerry - Mahmoud Abbas la Amman, summitul ASEAN în Mianmar

Președintele Parlamentului, Igor Corman, participă la ședința Parlamentului European în care va fi ratificat Acordul de Asociere și Liber Schimb dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Mai multe organizații neguvernamentale vor prezenta la Chișinău al treilea raport de monitorizare a campaniei electorale.

Ambasadorul român Marius Lazurca va face precizări privind organizarea în Moldova a celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din România la 16 noiembrie.

Secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry, se va întâlni la Amman, capitala Iordaniei, cu președintele palestinian Mahmud Abbas.

Managerul pilotului de Formula 1 Michael Schumacher, care se reface după un grav accident la schi, a anunțat că de astăzi va fi repus în funcțiune site-ul oficial al campionului german www.michael-schumacher.de.

În Mianmar are loc summitul ASEAN al țărilor din sud-estul Asiei.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG