Linkuri accesibilitate

Parlamentul pustiu în așteaptarea noilor aleși înainte de 30 noiembrie 2014

Cu zile numărate înainte de alegerile parlamentare, în Parlamentul moldovean pustiu se făceau ultimele pregătiri pentru primirea noilor aleși.

Parlamentul moldovean a fost pustiu toata toamna. Nu au avut loc ședințe în plen, din cauza temerilor că apropierea alegerilor parlamentare de la 30 noiembrie 2014 putea cauza fricțiuni și dezmembra coaliția majoritară în văzul lumii. Cu zile numărate înainte de alegeri, se făceau ultimele pregătiri pentru primirea noilor aleși.

Încarcă mai mult

16x9 Image

Alexandru Eftode

Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG