Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Evenimentul zilei


Invitata emisiunii este ziarista Cristina Brumă.

„Unde dai și unde crapă”. Citiți în „Evenimentul zilei” de mâine despre devalorizarea leului, un efect al presupusului furt de la Banca de Economii?

„Situaţia de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank rămâne învăluită în ceaţă, dar tot mai mulţi experţi şi foşti oficiali susţin că anume presupusul furt de aproape 30 de miliarde de lei, potrivit Centrului Naţional Anticorupţie, a şi provocat destabilizarea situaţiei pe piaţa valutară din ultimele luni, iar cele trei bănci au şi fost marii câştigători ai „jocului leului”, obţinând doar într-o lună profituri de aproximativ jumătate de miliard de lei.”

În pagina 11 veți citi despre pantomima, un gen dramatic mereu actual.

George Ciolpan, mimul moldovean care a uimit o lume întreagă”. George Ciolpan este actorul pantomim născut în Moldova, care a uimit o lume întreagă prin spectacolele de pantomimă, i-a făcut să zâmbească și pe cei mai nefericiți oameni, iar acum pregătește o surpriză pentru publicul de acasă.”

Trădați de mai multe ori de propria țară”. Vorbim despre orfanii războiului de la Nistru.

„De 23 de ani, copiii orfanii ai celor căzuți pe câmpul de luptă în timpul războiului de la Nistru s-au luptat cu nedreptatea, pentru că au fost lipsiți de tată, s-au luptat cu sărăcia, iar mulți dintre ei au luat calea pribegiei pe cele mai îndepărtate meleaguri. Rana lor mai sângerează și astăzi, iar văduvele blestemă guvernarea pentru că au fost uitate așa cum au fost uitați bărbații lor uciși pe front.” Aceste, dar și alte materiale, analize și reportaje le găsiți în ziar.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG