Linkuri accesibilitate

O scrisoare de la Moldtelecom


Moldtelecom pesemne o duce greu, dacă ne gîndim la salariul domnului Director.

Am primit deunăzi o scrisoare de la Vitalie Iurcu, Directorul General al companiei Moldtelecom. Scrie Directorul: „Deprecierea monedei naţionale în raport cu principalele valute, cu părere rău, a declanşat scumpiri în lanţ. Moldtelecom a depus eforturi maxime pentru a menţine preţul actual al serviciilor. Pentru a oferi în continuare aceleaşi servicii calitative şi variate, cu care v-aţi obişnuit, am fost nevoiţi să revizuim nivelul tarifar al abonamentului de care beneficiaţi…”

Mai pe scurt, Internetul mă va costa de acum încolo nu 130 de lei, ci 140 de lei. Şi asta e deja a doua majorare a preţului, căci la început plăteam numai 120 de lei.

Vor veni, în curînd şi alte scrisori. Şi toţi aceşti prestatori de servicii îţi vor spune că alţii au declanşat valul de scumpiri, iar ei doar de nevoie îţi majorează preţul. Toţi aceşti prestatori de servicii îţi vor lămuri că ei „au depus eforturi maxime să menţină preţul precedent…”

Mi se face milă cînd mă gîndesc la eforturile lor uriaşe de a menţine preţul. Au încercat din răsputeri, s-au zbătut, dar… n-au reuşit. Iese că trebuie să le fim recunoscători pentru aceste eforturi. Dar parcă nu mă simt pătruns de recunoştinţă…

Vremurile sînt complicate. Moldtelecom pesemne o duce greu, dacă ne gîndim la salariul domnului Director. Dar nici existenţa mea nu e cu mult mai frumoasă. Şi poate că ar fi meritat, din respect pentru nişte clienţi vechi, să ni se explice limpede de ce preţul se majorează anume cu 10 lei. De ce nu cu 8 sau cu 12 lei? Cum au ajuns ei la majorarea asta de 10 lei? Că mie nu-mi este clar. Dar se pare că întrebarea mea va rămîne fără răspuns. Mergem înainte, spre viitorul nostru luminos!

XS
SM
MD
LG