Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău își încheie vizita viceminiștrii de externe din țările grupului de la Vișegrad – Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria. Discuțiile din capitala moldoveană s-au axat pe prioritățile agendei de reforme, aprofundarea parcursului european al țării și evoluțiile din regiune.

La Ministerul agriculturii are loc o nouă ședință a Comisiei de anchetă a Parlamentului privind situația de pe piața valutară.

Ambasada Ungariei în Republica Moldova, Comunitatea Evreilor din Debrețin, Ungaria, Centrul Cultural Evreiesc „Kedem”, şi Comunitatea Evreilor din Republica Moldova inaugurează expoziţia cu genericul: „Cultura evreiască din Debrețin în lucrările artiştilor plastici contemporani”.

La Palatul Republicii din Chișinău continuă Târgul de Turism al Republicii Moldova.

Din actualitatea internațională:

La Riga se încheie reuniunea informală a miniștrilor de externe din Uniunea Europeană. Pe agendă – strategiile externă și de securitate ale Uniunii, criza din Ucraina și relațiile cu Rusia.

AntiNostalgia – privind spre viitor

Zece documentare, zece dezbateri publice si mult mai multe reportaje despre trecutul comunist și viitorul țărilor și comunităților din Europa Centrală și de Est. „Cu cât privești mai departe în spate, cu atât vei vedea mai departe în viitor” (Winston Churchill)

XS
SM
MD
LG