Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Săptămâna începe sub semnul agriculturii: cel mai mare panou online de anunţuri din Moldova, împreună cu Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova, organizează o conferinţă de presă cu tema „Tehnologiile Internet în susţinerea producătorilor agricoli”.

Primarul general al capitalei Dorin Chirtoacă conduce obișnuita ședință săptămânală a Consiliului de administrație, după ce s-a întors dintr-o vizită în Luxembourg.

La Strasbourg începe sesiunea plenară a Parlamentului European.

La Bruxelles, miniștrii de finanțe din zona euro discută din nou problema Greciei. Discuțiile se vor prelungi marți, când are loc reuniunea miniștrilor de finanțe din toate țările Uniunii Europene.

O vizită care va sta sub semnul relațiilor comerciale este cea întreprinsă de cancelara Germaniei, Angela Merkel, așteptată la Tokyo.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:05 0:00
Link direct

AntiNostalgia – privind spre viitor

Zece documentare, zece dezbateri publice si mult mai multe reportaje despre trecutul comunist și viitorul țărilor și comunităților din Europa Centrală și de Est. „Cu cât privești mai departe în spate, cu atât vei vedea mai departe în viitor” (Winston Churchill)

XS
SM
MD
LG