Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Noul premier Chiril Gaburici își încheie astăzi vizita de două zile la Bruxelles, prima făcută în străinătate în calitate de șef de guvern.

Viceministrul Economiei, Octavian Calmîc, prezidează reuniunea viceminiştrilor ţărilor membre ale CEFTA, care se desfăşoară în perioada 25-28 februarie, la Bruxelles.

La Casa Sindicatelor din Chișinău are loc Adunarea Generală de dare de seamă și alegeri a Federației Naționale a Fermierilor din Moldova.

Premierul Georgiei, Irakli Garibașvili, vizitează România.

La Bruxelles are loc Consiliul Economic și de Finanțe al UE.

Statele Unite și Cuba vor avea la Washington o nouă rundă de consultări pe tema normalizării relațiilor bilaterale după multe decenii de ostilitate și izolare.

La Santiago de Chile are loc summitul mondial al femeilor aflate la putere, la care participă printre altele președinta chiliană Michelle Bachelet, președinta Braziliei, Dilma Rouseff, fostul secretar de stat american Hillary Clinton.

La Budapesta premierul Ungariei, Viktor Orban, va ține discursul anual despre starea națiunii.

AntiNostalgia – privind spre viitor

Zece documentare, zece dezbateri publice si mult mai multe reportaje despre trecutul comunist și viitorul țărilor și comunităților din Europa Centrală și de Est. „Cu cât privești mai departe în spate, cu atât vei vedea mai departe în viitor” (Winston Churchill)

XS
SM
MD
LG