Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” organizează masa rotundă sub genericul „Integrarea europeană a Republicii Moldova: monitorizarea progresului din 2014.”

Tot în capitală Consiliul Unirii, Asociaţia Veteranilor Războiului 1992 Asociaţia „Turnul dezvoltării”, Asociaţia „Solidaritate”, Asociaţia „Democraţie şi Dreptate” și Partidul Naţional Liberal organizează conferinţa de presă cu tema „27 martie – Ziua Unirii.”

ANRE organizează consultări publice privind solicitarea de aprobare a noilor tarife reglementate la gazele naturale, depusă de către compania S.A. „Moldovagaz”.

La Washington, președintele Statelor Unite, Barack Obama, se întâlnește cu președintele afgan Așraf Ghani și cu șeful executiv afgan Abdullah Abdullah.

Președintele kirghiz Almazbek Atambayev vizitează Franța, după ce s-a întâlnit recent cu președintele rus Vladimir Putin.

În lumea întreagă se marchează astăzi Ziua de luptă împotriva tuberculozei.

La Tunis ar urma să fie redeschis publicului, printr-o ceremonie solemnă, muzeul Bardo, unde militanți înarmați au ucis săptămâna trecută 21 de oameni.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

Previous Next

XS
SM
MD
LG