Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

În capitală are loc Adunarea Anuală Generală a Uniunii Republicane a Asociaţiilor Producătorilor Agricoli „UniAgroProtect.”

La Ialoveni se desfășoară ședinţa ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret Artico organizează Gala „Născut să câştigi”, un proiect social.

Asociația „Femeia și Copilul – Protecție și Sprijin” din Criuleni își serbează 15 ani de activitate.

Din agenda internațională a zilei, așa cum o prezintă agenția Reuters: Premierul Suediei, Stefan Lovfen, vizitează Washingtonul, urmând să se întâlnească cu vicepreședintele Statelor Unite, Joseph Biden.

Ministrul de Externe al Italiei, Paolo Gentiloni, se va întâlni la Belgrad cu omologul său sârb Ivica Dacic și cu alți oficiali de rang înalt.

Ministrul de externe al Mongoliei, Lundeg Purevsuren, vizitează timp de patru zile marea vecină de la sud a țării sale, China.

La Tbilisi președintele Georgiei, Georgi Margvelașvili, se va adresa Parlamentului, abordând situația economică și politică din țară și relațiile cu țările vecine și partenere.

AntiNostalgia – privind spre viitor

Zece documentare, zece dezbateri publice si mult mai multe reportaje despre trecutul comunist și viitorul țărilor și comunităților din Europa Centrală și de Est. „Cu cât privești mai departe în spate, cu atât vei vedea mai departe în viitor” (Winston Churchill)

XS
SM
MD
LG