Linkuri accesibilitate

Dialoguri peste Prut. Campania „AICI este Europa Liberă” la Sculeni

Campania „AICI este Europa Liberă” a organizat la Sculeni, raionul Ungheni, o dezbatere cu tema „Dialoguri peste Prut”. Localnicii au primit cu această ocazie în dar cărţi, tricouri, ziare şi alte lucruri utile din partea postului de radio Europa Liberă şi a Programului Comun de Dezvoltare Locală Integrată. A fost proiectat filmul realizat de jurnalista Eugenia Pogor pentru emisiunea TV a Europei Libere „Pur şi Simplu” despre localitatea lor, un film numit „Maluri de Prut”. A fot proiectat de asemena un videoclipreliazt de Tatiana Eţco despre Sculeni, şi s-a ascultat un reportaj radio de Valentina Basiul realizat duminică în piaţa de legume și fructe a localităţii.

„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului de radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG