Linkuri accesibilitate

Reporterii în campanie „AICI e Europa Liberă” la Piața centrală din Cahul

A treia destinație a autobuzului Europei LIbere prin R. Moldova este orașul Cahul. Astăzi, localnicii pot participa la dezbateri cu tema „Interesul local VS. Interesul național”, alături de experți de la Chișinău, printre care sociologul și directorul IMAS, Doru Petruți, primarul independent al localității Nicolae Dandiș și fostul Ministru al Finanțelor Veaceslav Negruță.

La Piata centrala din Cahul. Vînzătorii spun că piața există de zeci de ani și permanent crește în proportii. Acolo lucrează zilnic sute de comercianți locali și din satele din apropiere.

„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului de radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG