Linkuri accesibilitate

A patra zi: Gotești

Satul Gotești, raionul Cantemir, este a patra localitate în care s-a oprit autobuzul Europei Libere. Au fost organizate dezbateri la subiectul „Construiește-ți Europa acasă!”, la care au participat și experți de la Chișinău și din regiune.

Satul Gotești, raionul Cantemir, este a patra localitate în care s-a oprit autobuzul Europei Libere. Au fost organizate dezbateri la subiectul „Construiește-ți Europa acasă!”, la care au participat și experți de la Chișinău și din regiune, printre care Elena Spîni, analist de la PCDLI, Silvia Strelciuc, consultant PCDLI și Tatiana Savva de la EXPERT-Grup.

Au fost invitați și reprezentanți media: directorul Asociației Presei Independente Petru Mcaovei care a moderat discuția, Lilia Zaharia - reporter special de la API și Ion Domenco, redactor-șef de la ziarul „Curierul de Cantemir”.

Problemele localității puse în discuție au fost emigrația tinerilor peste hotare, lipsa iluminatului stradal, necesitatea implicării active a comunității locale în rezolvarea problemelor.

„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului de radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


XS
SM
MD
LG