Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Campania „AICI este Europa Liberă” va ajunge astăzi la Cenac, Cinişlia, unde jurnaliştii Europei Libere invită la o dezbatere despre dispariţia tradiţiilor de la sate.

Sâmbătă, 8 august autobuzul Europei Libere va ajunge în Basarabească, unde se va vorbi despre „Apa cea de toate zilele” sau problemele în aprovizionarea cu apă și lipsa sistemului de canalizare în acest oraş din sudul ţării.

Iar duminică, 9 august, caravana Europei Libere va poposi în satul Zaim, raionul Căuşeni, unde punctul de pornire a dezbaterii organizate de colegii noştri împreună cu experţii şi invitaţii speciali ai Europei Libere va fi dezvoltarea economică locală.

Un autobuz cu însemnele Europei Libere străbate ţara în perioada 1 - 31 august, oprindu-se în mai multe localităţi în care jurnaliştii Europei Libere vor realiza reportaje şi vor organiza dezbateri pe teme de actualitate. Paretneri în campanie - Programul comun pentru dezvoltare locală integrată şi Asociaţia Presei Independente, iar partenerul nostru media este postul de televiziune Canal Regional.

Din actualitatea internaţională:

Astăzi este Ziua fericirii, proclamată de o organizație nonguvernamentală în 1998, dar marcată de atunci de mai mulți oameni din întreaga lume, care sunt convinși că momentele sau chiar starea de fericire trebuie trăită plenar şi cât mai conștient, zi de zi, și că toți oamenii pot şi au tot dreptul să-și împărtăşească fericirea împreună cu ceilalţi oameni.

XS
SM
MD
LG