Linkuri accesibilitate

„AICI este Europa Liberă!” Bună ziua, Cenac !

Autobuzul Europei Libere s-a oprit la Cenac, r. Cimișlia – a cincea localitate din cadrul campaniei „AICI e Europa Liberă”. Discuțiile din această seară vor atinge subiectul tradițiilor la sat: sunt păstrate cu grijă sau dimpotrivă, risipite pe parcursul timpului.

Invitații experți sunt etnograful de la Muzeul Național de Etnografie de la Chișinău Varvara Buzilă, redactorul la ziarul „Gazeta de Sud”, directorului postului local „Media TV” și primarul satului Oleg Sandu.

Moderatorul va fi Octavian Țîcu, istoric și fost ministru al Tineretului și Sportului.

„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului de radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


Încarcă mai mult

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG