Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Compania Air Moldova lansează două curse noi de la Chișinău spre Odesa și Kiev, miniștrii europeni de externe se întâlnesc la Luxembourg

Compania Air Moldova lansează două curse noi de la Chișinău spre Odesa și Kiev, anticipând că, mulți călători din Ucraina în Rusia și viceversa vor alege Chișinăul ca punct de tranzit, după ce zborurile directe între cele două țări au fost întrerupte duminică.

La Chișinău, are loc o ședință a Comisiei Electorale Centrale.

Primăria Chișinăului se întrunește în ședință operativă

Ambasada Slovaciei în Republica Moldova donează 10 ambulanțe dotate cu echipament medical de ultimă generație câtorva instituiții medicale moldovene.

Miniștrii europeni de externe se întâlnesc la o reuniune la Luxembourg.

Ministrul grec de externe Nikos Kotzias se va afla în vizită oficială în Cipru.

La Washington, președintele indonezian Joko Widodo se întâlnește cu președintele Statelor Unite, Barack Obama.

La Erevan, se află în vizită copreședinții Grupului de la Minsk al OSCE care mediază căutarea unei soluții în conflictul din Nagorno-Karabah.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, începe o vizită de trei zile în Kazahstan.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG