Linkuri accesibilitate

Ciobani anti-prostie


Parlamentarii români și-au luat inima în dinți și mintea la palme și au decis cîți cîini trebuie să păzească o turmă de oi.

Ciobanii s-au revoltat și au venit în fața Parlamentului României. Cu sumane, cușme, mustăți și miros de zer, ciobanii au făcut deliciul televizinilor de știri din Europa și chiar mai departe.

Știrile foarte scurte care au informat asupra asaltului ciobănesc de la București au avut un subtext. Și anume: România e o țară pitorească și înapoiată, pe unde umblă dihănii din povești. De fapt, e pe dos. Ciobanii sînt ciobani, dar demonstrația a fost provocată de o prostie foarte modernă.

Parlamentarii români s-au îmbolnăvit, din interes, de prostiile care fac ravagii și dau cote în Occident: atîtea femei director, atîția fumători la colț, atîtea minorități sexuale cu drept la orice, atîția copii de culoarea aia și atîția de culoarea ailaltă în sala e clasă.

Parlamentarii români și-au luat inima în dinți și mintea la palme și au decis cîți cîini trebuie să păzească o turmă de oi. S-a hotărît că e nevoie de cel mult un cîine. Motivul: mulți parlamentari s-au boierit, se ocupă cu vînătoarea și n-au chef de cîini care le încurcă distracția. O fi România o țară de ciobani, dar prostia de import crește văzînd cu ochii.

Previous Next

XS
SM
MD
LG