Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Glia Drochiană


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated

Invitata de astăzi este Liuba Bulgaru


„Recent, Secția Raională de Cultură din Drochia a organizat un festival concurs „Portativul Speranței”, prin care este promovată opera regretaților interpreți Doina și Ion Aldea-Teodorovici. La spectacolul muzical de omagiere s-au prezentat interpreți din diferite localități, dar și de vârstă diferită, de la elevi din clasa a cincea, până la interpreți care au ajuns împreună cu cântecul deja la trei decenii de viață.

Pentru 21 de tineri din raionul Drochia s-a produs probabil cea mai mare schimbare din viața lor. Acești flăcăi au decis să aducă pe altarul patriotismului un an din viața lor. După cum ne-a comunicat șeful secției administrativ militare, Sergiu Chistrea, încorporarea din perioada toamnă-iarnă, este la prima etapă. În rândurile Armatei Naționale, de la Drochia au fost încorporați 21 de tineri. Alți șapte au decis să facă serviciul în trupele de carabinieri.

O parte din elevii claselor superioare de la Liceul Teoretic Ștefan cel Mare din orașul Drochia, au preferat să frecventeze orele opționale de religie. Împreună cu preotul Elisei Voluță, elevii încearcă să delimiteze valorile lumești și efemere, de cele sufletești și eterne.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG