Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente politice ale zilei.

Premierul desemnat, Ion Sturza, va susține o conferință de presă despre consultările pe care le poartă pentru formarea guvernului.

Consiliul municipal Chişinău se întruneşte în şedinţă având pe agendă între altele examinarea în lectura a doua a bugetului municipal pe anul viitor.

Din agenda Internațională:

Parlamentul Ucrainei supune votului bugetul țării pentru anul 2016, un buget de austeritate sprijinit de FMI și fără de care țara măcinată de conflict separatist și tensiuni cu Rusia riscă, în cuvintele premierul Arseni Iațeniuc, „o catastrofă economică”.

Președintele rus Vladimir Putin se întâlnește în cadrul unui eveniment anual cu reprezentanții celor mai importante companii din Rusia.

Premierul Indiei, Narendra Modi, își încheia o vizită de două zile la Moscova.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG