Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Câmpia Glodenilor”


Invitata serii este redactoarea-șefă Maria Focşa.

„13 agenți economici din raion au decis să le facă sărbători frumoase și unor copii țintuiți la pat, cu Moș Crăciun, cadouri, dulciuri și pachete alimentare. Crăciunul este pentru a face bine, întocmai au procedat și sponsorii din Glodeni.

Festivalul „V-am ura, v-am tot ura!”. O duminică, ultima a lunii decembrie, a fost deosebit de spectaculoasă. Colective de artiști amatori din raion, oaspeți din România, măști, muzică, o plimbare prin centrul orașului cu tot alaiul, apoi în jurul bradului a urmat un festival pe cinste.

Oficiul forței de muncă, în colaborare cu Asociația Obștească „Onoarea și Dreptul Femeii Contemporane” a organizat recent o prezentare de informații pentru viitorii migranți. Chiar dacă te duci de acasă, să fii cel puțin pregătit.

1600 de doze de vaccin au fost aduse la instituțiile medicale din raion, pentru vaccinarea antigripală. Vârstnicii, lucrătorii sociali, cei de la centrele comunitare, polițiștii, și alte categorii prevăzute pentru vaccinare pot beneficia de serviciul respectiv în mod gratuit.

Serghei Babuci, născut în satul Danu, rom de naționalitate, a dus faima raionului până la o competiție din China.

În detalii, despre cele menționate și despre multe alte lucruri și activități netrecute în revistă citiți în primul număr al ziarului nostru raional Câmpia Glodenilor.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG