Linkuri accesibilitate

Sfîrşitul lumii e de treabă


Sfîrşitul lumii e programat sau reprogramat cînd ziarele duc lipsă de ştiri.

Mai nou sfîrşitul lumii va avea loc 130-150 de mii de ani. Nu s-a stabilit ziua. Descoperirea a fost dezvăluită de ziare britanice şi americane care au citat oameni de ştiinţă.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

Atîta doar că oamenii de ştiinţă nu au avut de comunicat aşa ceva. De observat că sfîrşitul lumii e programat sau reprogramat cînd ziarele duc lipsă de ştiri. Procedeaul presupune oameni de ştiinţă care n-au numre şi loc de muncă. Pe urmă se ia o comunicare sau o discuţie liberă la o conferinţă la care vreun nechibzuit om de ştiinţă discută scenarii teoretice.

De pildă: ce-ar fi dacă nu ştiu care galaxie ar exploda?Ar împrăştia bucăţi de planete. Fără îndoială ar fi rău. Pămîntul n-ar face faţă. Oamenii de ştiinţă se joacă pe aceste teme, presa le pescuieşte, uită să dea contextul şi detaliile şi aşa aflăm a doua zi dimineaţă că mai avem cel mult 100 de mii de ani. Scadenţele mai apropiate care pun sfîrşitul lumii peste o lună sau săptămîna viitoare cad în sarcina vizionaruilor, şefilor de cult şi iluminaţilor. Rămîne, însă, destul timp să citiţi ziarul de mîine. Sfîrşitul lumii e de treabă.

Previous Next

XS
SM
MD
LG